23-11-2018 / blog / Peter van der Giessen

Voorbereid op de toekomst: Future Challenge!

De wereld om ons heen verandert, technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op en onze afhankelijkheid van IT neemt toe. Het is belangrijk om hierop voorbereid te zijn, zeker indien je te maken hebt met IT waarvan de continue beschikbaarheid, maximale weerbaarheid en wendbaarheid  van cruciaal belang is. Vandaar dat er begin deze maand voor alle collega’s van Conclusion Mission Critical een Future Challenge dag is georganiseerd. Deze dag stond in het teken van creatief denken, innoveren en plannen maken voor de toekomst.  

 

Om alvast wat inspiratie op te doen, begonnen wij de dag met een keynote over klantgericht innoveren. Vervolgens hebben wij onder begeleiding van agile- en innovatietrainers van Conclusion Implementation gereflecteerd op onze dienstverlening en technologische ontwikkelingen in de markt. Dankzij de kennis en creativiteit van onze collega’s zijn hieruit diverse concepten ontstaan die ons in staat stellen om de dienstverlening van Conclusion Mission Critical naar een hoger niveau te brengen en verder in te spelen op toekomstige ontwikkelingen. Aan het eind van de dag zijn alle concepten gepitched. Uiteindelijk zijn er twee concepten gekozen die verder uitgewerkt en toegepast gaan worden in onze Mission Critical dienstverlening.  

Uiteraard was er ook genoeg ruimte voor plezier, ontspanning, lekker eten en drinken. Zo waren een heerlijk diner en een masterclass jongleren onderdeel van het programma.

 

Ben jij benieuwd hoe Conclusion Mission Critical jouw organisatie kan helpen om in een snel veranderende wereld toch maximale beschikbaarheid, weerbaarheid en wendbaarheid te realiseren? Of, kun jij niet wachten om als collega aan de volgende Future Challenge dag deel te nemen? Neem dan snel contact met ons op!

Peter van der Giessen
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Peter van der Giessen +31 (0)6 20 00 38 56