Mission Critical IT in de nutssector

8 miljoen huishoudens afhankelijk van uw nutsvoorzieningen

Dagelijks maken 8 miljoen huishoudens gebruik van nutsvoorzieningen als elektriciteit, gas en water. Voorzieningen die van belang zijn voor de gehele welzijn van de maatschappij. Bij uitval van deze voorzieningen heeft dit dan ook direct impact op de samenleving. Dit mag niet gebeuren. Downtime is absoluut geen optie.

Binnen de energiesector moet in 2050 voldaan worden aan de energietransitie waarbij betaalbare en schone duurzame energievoorzieningen beschikbaar zijn. Om deze doelstelling te halen moet hier nu al op ingespeeld worden:

  • De huidige kritische infrastructuur is verouderd en kan niet altijd meer mee met de vereiste flexibiliteit en efficiëntie die de energietransitie vereist.
  • Het aantal asset locaties groeit wat een nauwe samenwerking en aansturing van systemen vereist.
  • De data in de keten neemt exponentieel toe, terwijl de CO2 uitstoot voor dataverwerking omlaag moet. Er moet daarom gekeken worden naar kosteneffectieve methoden voor dataverwerking en opslag.
  • IT- en OT-systemen moeten beter integreren, waardoor een volwassen en robuuste security laag rondom en binnen het OT-netwerk nodig is.

 

De bedrijfskritische IT-omgeving dient met deze veranderingen te allen tijden beschikbaar, wendbaar en weerbaar te zijn.

 

UW IT-OMGEVING ALTIJD BESCHIKBAAR, WENDBAAR EN WEERBAAR

365 dagen per jaar, 24/7 dienen o.a. windparken, warmte-koude centrales, waterwingebieden en zuiveringsinstallaties up-and-running te zijn om ons te voorzien van elektriciteit, gas en water. De beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid van deze bedrijfskritische processen binnen de nutssector zijn dus van het grootste belang.

 

100% beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid, dat is waar Conclusion Mission Critical voor leeft. Het zit in onze genen, het is onze core business, onze passie. Conclusion Mission Critical ontwerpt, implementeert en beheert deze bedrijfskritische IT-omgevingen zodat jij in control bent en je kunt richten op andere zaken die jouw aandacht verdienen. 100% betrouwbaar.

Media

HOE WIJ DIT DOEN

Door volgens het bimodal IT-model van Gartner te werken zijn we gefocust op stabiliteit, veiligheid, accuratesse, agility, behendigheid en snelheid. Voor elke situatie een geschikt model.

 

Met onze vaste multidisciplinaire teams, georganiseerd per applicatieketen, hebben we alle expertise in huis. Van dagelijks beheer tot en met kennis van (keten)monitoring en projecten. Allen toegewijd om in te grijpen waar en wanneer nodig. Gefocust om problemen in de toekomst vóór te zijn.

 

HOOR HET VAN ONZE KLANTEN

Om 24/7 zicht te hebben op de prestaties van hun windmolenparken, warmtenet-installaties en stadsverwarming-installaties heeft Eneco in 2018 haar volledige Operationele Technologie omgeving bij Conclusion Mission Critical ondergebracht. Lees en bekijk hier hoe wij Eneco ‘Nachtrust as a Service’ bieden en hoe zij de samenwerking ervaren.

Lees en bekijk hoe 'Nachtrust as a Service' eruitziet voor Eneco.
KLIK HIER
Wat wij nog meer doen binnen de nutssector en andere sectoren lees je hieronder