Mission Critical IT binnen de overheid

IT en overheid nauw verweven

Vrijwel alle vitale processen en diensten van de overheid zijn volledig afhankelijk van ICT. Analoge alternatieven zijn zo goed als verdwenen en andere terugvalopties zijn er niet. Een verstoring of zelfs uitval van de gedigitaliseerde processen en systemen van de overheid kan leiden tot maatschappij-ontwrichtende schade. Downtime is geen optie.

Uw IT-omgeving altijd beschikbaar, wendbaar en weerbaar

Uitval of verstoring van deze vitale processen hebben door gebrek aan weerbaarheid binnen enkele uren impact op de maatschappij en vormen zelfs risico’s voor de nationale veiligheid. Het is dus van kritisch belang dat de IT 365 dagen per jaar, 24/7 beschikbaar, wendbaar en weerbaar is.

 

De IT-systemen zijn echter verouderd en moeten vervangen worden terwijl de complexiteit en connectiviteit van de digitale infrastructuur blijft toenemen. Zonder tijdige aanpak komt de veiligheid van de diensten in het gedrag en kan de continuïteit van de dienstverlening niet langer geborgd worden. Dit is het punt waar Conclusion Mission Critical instapt.

 

Optimale beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid van uw bedrijfskritische processen, dat is waar Conclusion Mission Critical voor staat. Het zit in onze genen, het is onze core business, onze passie. Conclusion Mission Critical ontwerpt, implementeert en beheert maatschappijkritische IT-omgevingen zodat u in control bent en zich kunt richten op uw core business. 100% betrouwbaar.

 

HOE WIJ DIT DOEN

Door volgens het bimodal IT-model van Gartner te werken zijn we gefocust op stabiliteit, veiligheid, accuratesse, agility, behendigheid en snelheid. Voor elke situatie een geschikt model.

 

Met onze vaste multidisciplinaire teams, georganiseerd per applicatieketen, hebben we alle expertise in huis. Van dagelijks beheer tot en met kennis van (keten)monitoring en projecten. Allen toegewijd om in te grijpen waar en wanneer nodig en te innoveren voor morgen. Gefocust om problemen in de toekomst vóór te zijn. In control today, innovate for tomorrow.

 

HOOR HET VAN ONZE KLANTEN

Sinds 2012 ontwerpen, migreren, hosten en beheren wij verschillende complexe, missiekritische applicatieketens voor de Nederlandse Spoorwegen (NS). Lees hier hoe wij de NS ‘Nachtrust as a Service’ bieden en hoe zij de samenwerking ervaren.

Lees hier hoe 'Nachtrust as a Service' eruitziet voor NS.
KLIK HIER
WAT WIJ NOG MEER DOEN LEES JE HIERONDER