20-08-2019 / Partnerproject van het jaar /

Conclusion genomineerd voor prestigieuze Computable Awards

Conclusion genomineerd voor prestigieuze Computable Awards

Conclusion is dankzij haar partnerproject met Microsoft en Eneco genomineerd voor de Computable Awards 2019. Samen met negen andere genomineerden dingt Conclusion mee in de categorie ‘Partnerproject van het jaar’. De winnaar wordt medebepaald door het publiek. Helpt u Conclusion naar de overwinning?

 

Computable Awards

De Computable Awards zijn de belangrijkste ICT-prijzen van Nederland. De prijzen worden uitgereikt aan bedrijven, projecten en personen die de lezers van het ICT-vakblad onderscheidend vinden. Er zijn prijzen te vergeven in diverse categorieën. Conclusion is genomineerd in de categorie ‘Partnerproject van het jaar’. Hierbij gaat het om een project waaraan minimaal drie partijen succesvol hebben samengewerkt. Met in totaal 101 inzendingen, is Conclusion maar wat trots dat zij tot de top 10 genomineerden behoren.

 

Genomineerd partnerproject – Eneco naar de Cloud

Energieleverancier Eneco is in samenwerking met Conclusion overgestapt naar de cloud om de transitie naar duurzame energie in de volgende versnelling te zetten. Het energiebedrijf heeft als doel om zo efficiënt mogelijk duurzame energieoplossingen te ontwikkelen, waardoor het voor de snelheid en flexibiliteit een logische stap was om naar de cloud te migreren. In samenwerking met Conclusion nam Eneco het lot in eigen handen en zette zij haar SAP-omgeving over naar Microsoft Azure. In zeven weken tijd werd 17,5 terabyte aan data overgezet naar een door Conclusion beheerde public cloud. Eneco is hiermee de eerste in Nederland die zo snel en in deze omvang het hele SAP-landschap naar een Azure-omgeving heeft gemigreerd!

 

We hebben uw stem nodig

Wegens een nauwe en succesvolle samenwerking zijn wij genomineerd voor de Computable Awards 2019 in de categorie ‘Partnerproject van het jaar’. Deze nominatie zetten wij natuurlijk graag om in een overwinning. En u kunt ons daarbij helpen.

 

Vindt u dit project ook een prestatie? Stem dan hier op Conclusion in de categorie ‘Partnerproject van het jaar’.