06-08-2020 / Wie is Conclusion Mission Critical? / Peter van der Giessen
Kennismaken met Peter van der Giessen

"Een professionele en ondernemende organisatie met korte lijntjes en hart voor de zaak"

Als Conclusion Mission Critical blijven we continu groeien. Maar wie zijn die medewerkers die bij ons werken en het hart van de organisatie vormen? En wat maakt werken bij Conclusion Mission Critical voor hun zo anders? In een reeks interviews laten wij je graag kennis maken met de collega’s van Conclusion Mission Critical. Liever persoonlijk kennismaken? Neem dan contact met ons op.

 

De eer is aan Peter van der Giessen voor de aftrap van deze reeks. Peter is 25 jaar oud en sinds 2018 actief als accountmanager in het Management Team van Conclusion Mission Critical.

 

 

Bekijk de video en hoor wat Peter te vertellen heeft. 

Media

Hoe ben je bij Conclusion Mission Critical terecht gekomen?

In 2018 was ik op zoek naar een baan bij een commerciële en ondernemende organisatie. Mouwen opstropen, korte lijntjes en met z’n allen gaan voor het beste resultaat. Dat is de cultuur waar ik naar op zoek was. In no time kwam ik in contact met een recruiter van Conclusion. Dat klikte gelijk en het proces ging vervolgens heel snel. Inmiddels werk ik ruim twee jaar en met heel veel plezier als accountmanager voor Conclusion Mission Critical.

 

Wat houdt je functie in?

Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Conclusion Mission Critical. Dat is een zeer veelzijdige rol waarin ik mij onder andere bezighoud met het:

  • vinden en binden van klanten;
  • business development;
  • bewaken van klanttevredenheid;
  • marketing;
  • uitwerken en realiseren van businessplannen en onze organisatiedoelstellingen.

 

Hoe ziet een typische dag eruit?

Mijn dagen zijn iedere dag anders. De ene dag ga ik bij een klant langs om een presentatie te geven en te bespreken hoe wij deze klant het best kunnen helpen. De volgende dag ga ik bij een klant langs om de tevredenheid over onze diensten te bespreken, werk ik in een aanbestedingstraject aan een Request for Proposal of zijn mijn collega’s en ik nieuwe en innovaties proposities aan het uitwerken. Met andere woorden, in mijn rol bestaat er niet zoiets als een “typische dag”. En juist die dynamiek en afwisseling maakt het voor mij een erg leuke en uitdagende rol.

 

Wat maakt het werken voor CMC voor jou anders?

De IT-systemen die wij vanuit Conclusion Mission Critical voor onze klanten onder onze hoede hebben vervullen een zeer kritieke rol in onze maatschappij. Dat wil zeggen dat als deze systemen niet werken, onze maatschappij daar grote hinder van ondervindt. Bijvoorbeeld omdat treinen niet rijden, er geen elektra is, geen warmte is of omdat andere belangrijke voorzieningen niet beschikbaar zijn waardoor er zelfs levensgevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Oftewel het werk dat wij voor onze klanten en hun kritieke IT-systemen mogen doen, dat doet er echt toe. Het is belangrijk. En dat maakt het zo gaaf om mee bezig te zijn. Om er samen met onze klanten, als partners voor te zorgen dat we een optimaal beschikbare, wendbare en weerbare IT-omgeving creëren. Dat geeft een kick! 

Meer weten over ons en onze klanten?
Peter van der Giessen
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Peter van der Giessen +31 (0)6 20 00 38 56