Amazon Web Services

De public cloud; veilig, snel, flexibel, pay per use en geen investering. Steeds meer organisaties maken gebruik van de public cloud of combineren dit met de private cloud voor hun IT landschap. Het besluit om gebruik te maken van een public cloud brengt ook direct veel vragen met zich mee. Hoe moet een public of hybrid omgeving in AWS opgezet worden? Hoe migreren we de oude omgeving naar AWS? Hoe komt het beheer eruit te zien en hoe houden we de cloudbill in de hand? En welke extra uitdagingen brengt de complexiteit van onze kritische applicaties met zich mee?

 

Belangrijke vragen waar elke organisatie stil bij dient te staan voordat ze een besluit nemen. Vooral als het kritische processen betreft binnen uw bedrijf die continu operationeel moeten blijven.

 

Conclusion Mission Critical is specialist op het gebied van AWS integratie, migratie en beheer. Vooral in combinatie met complexe kritische applicaties. Uw kritische applicaties zijn in veilige handen en wij ontzorgen u in het hele proces van migratie tot en met beheer.

 

Naast advies over AWS, de migratie en het beheer bieden wij de volgende diensten aan voor in private, public of hybrid cloud omgevingen:De Mission Critical Cloud Expert

Media