20-07-2018 / nieuws /

Succesvolle hercertificering ISO 20000

Wanneer je als organisatie 'Nachtrust as a Service' levert, dan geef je daarmee aan in controle te zijn en de dienstverlening op orde te hebben.

 

Wij zorgen ervoor dat onze diensten te allen tijde beschikbaar zijn. Daarvoor is het noodzakelijk dat we niet alleen zelf kritisch naar onze dienstverlening kijken, maar het ook jaarlijks door een externe audit partij laten toetsen.

  

Vol trots kunnen we mededelen dat we ook dit jaar weer onze ISO 20000 certificering succesvol hebben gecontinueerd. Dit jaar stond de audit voor hercertificering op het programma. Dit is een extra uitgebreide audit die iedere 3 jaar plaatsvindt. Tijdens deze audit worden alle beheer en daaraan gerelateerde processen nog diepgaander onder de loep genomen. Deze processen vormen een essentieel onderdeel van onze dienstverlening, vandaar dat de certificering voor ons erg belangrijk is. 

 

Het leveren van Mission Critical dienstverlening gaat gepaard met pragmatiek, het is immers belangrijk om zowel stabiel, wendbaar als weerbaar te blijven. Dankzij de inzet van onze enthousiaste medewerkers, hun pragmatische en proactieve werkwijze en de volwassenheid van onze processen, hebben we onze dienstverlening het afgelopen jaar wederom en aantoonbaar naar een hoger niveau getild. Een resultaat waar wij enorm trots op zijn. Zoals de auditors naar ons hebben teruggekoppeld: ‘De processen zijn ten opzichte van vorig jaar weer verder ontwikkeld en jullie zijn in control’. Dit bevestigd de nachtrust waar onze medewerkers voor staan, 7 dagen per week, 24 uur per dag. 

 

Onze uitdaging voor volgend jaar? De auditors wederom verrassen met onze Business Done Differently aanpak! Daarnaast maken we ons op voor de volgende externe audit, de ISO 27001, welke in september opnieuw wordt getoetst!