Wat we doen

Vooruitdenken om voorop te lopen

Elke organisatie moet overleven in een snel veranderende omgeving. Veranderingen die voor een steeds groter deel bepaald worden door digitalisering. Hoe doet u dat in een wereld waarin uw organisatieprocessen meer en meer afhankelijk zijn van technologie? Een wereld waarin technologie de kwaliteit van dienstverlening bepaalt? Omdat u honderd procent moet kunnen vertrouwen op technologie, bieden wij u een honderd procent betrouwbare oplossing: wij nemen de verantwoordelijkheid voor uw technologie van u over. Technologie is onze core business, ons vak, onze passie.

 

Bij Conclusion Mission Critical nemen wij uw IT-zorgen uit handen. Voor een aantal grote organisaties binnen onder andere de logistiek, nutssector, openbaar vervoer en overheid hebben wij de verantwoordelijkheid voor hun kritische applicaties overgenomen; op locatie, in onze datacenters, in de public cloud (Azure of AWS) of een combinatie hiervan (hybrid cloud). Beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid is waar het om draait. Downtime is geen optie.

 

onze diensten

  • Applicatiebeheer - zodat uw applicaties áltijd werken.

 

  • Functionele platformen - voor de functionaliteit die u wenst.

 

  • Horizontale ketenregie - regie over uw business keten voor de juiste afstemming tussen alle partijen.

 

  • Hoog beschikbaar datacentrum / Hybrid Cloud Platform - voor een hoog beschikbare infrastructuur zonder zorgen (netwerkbeheer & cloud diensten).

 

  • Amazon Web Services diensten - specialist op het gebied van AWS installatie, integratie, migratie en beheer (public cloud).

 

  • Adviesdiensten - praktijkgericht avies op maat voor 24x7 beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid van uw kritische processen.

 

 

Dit doen wij onder andere voor onderstaande sectoren:

 

Logistiek

De logistieke complexiteit neemt toe maar door toenemende concurrentie moet uw logistieke proces tot in de puntjes verzorgd zijn? Lees hier hoe wij Royal FloraHolland hierin ondersteunen en hoe we u kunnen helpen.

 

Nutssector

8 miljoen huishoudens zijn afhankelijk van uw nutsvoorzieningen. Hoe garandeert u optimale beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid met oog op bijvoorbeeld de energietransitie van 2050? Lees hier hoe wij Eneco hierin ondersteunen en hoe we u kunnen helpen.

Openbaar Vervoer

Ruim 1,3 miljoen reizigers maken dagelijks gebruik van het openbaar vervoer. 365 dagen per jaar, 24x7 moet alles geregeld zijn. Hoe voorkomt u verstoringen in uw bedrijfskritische processen en blijft u ook met oog op de toekomst in control? Lees hier hoe wij NS hierin ondersteunen en hoe wij u kunnen helpen. 

 

Overheid

IT en de overheid zijn nauw verweven met elkaar. Vrijwel alle vitale processen en diensten van de overheid zijn volledig afhankelijk van ICT. Analoge alternatieven zijn zo goed als verdwenen en andere terugvalopties zijn er niet. Optimale beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid zijn van het grootste belang. Downtime is geen optie. Lees hier hoe wij u kunnen helpen.  

 Wij voelen ons thuis in deze sectoren

Overheid Conclusion Mission Critical

Overheid

Openbaar Vervoer Conclusion Mission Critical

Openbaar Vervoer

Logistiek Conclusion Mission Critical

Logistiek

Nutssector Conclusion Mission Critical

NutssectorMeer lezen over ons en onze klanten doe je hier