Mission Critical IT in het openbaar vervoer

Ruim 1,3 miljoen reizigers dagelijks afhankelijk van uw dienstverlening

Dagelijks maken ruim 1,3 miljoen reizigers gebruik van het openbaar vervoer, en dit aantal blijft stijgen. In steden wordt het steeds drukker, in de regionale gebieden steeds rustiger. Dit vraagt om flexibiliteit van het openbaar vervoer om ook in de toekomst een hoogwaardig en modern openbaar vervoerssysteem te kunnen blijven bieden. De reiziger verwacht gemak, kwaliteit en punctualiteit. Downtime is geen optie.

Uw IT-omgeving altijd beschikbaar, wendbaar en weerbaar

365 dagen per jaar, 24/7 moet het openbaar vervoer geregeld zijn. Een verstoring van de dienstregeling heeft direct impact. De reiziger is vertraagd of kan zijn of haar reis niet vervolgen. Het overige verkeer moet anders ingepland worden om de verstoring op te vangen, en de reisinformatie moet up-to-date zijn zodat de reizigers weten hoe ze hun reis kunnen vervolgen. Beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid van alle bedrijfskritische processen zijn dus van maatschappelijk belang.

 

Optimale beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid van uw bedrijfskritische processen, dat is waar Conclusion Mission Critical voor staat. Het zit in onze genen, het is onze core business, onze passie. Conclusion Mission Critical ontwerpt, implementeert en beheert maatschappijkritische IT-omgevingen zodat u in control bent en zich kunt richten op uw core business. 100% betrouwbaar.

Media

HOE WIJ DIT DOEN

Door volgens het bimodal IT-model van Gartner te werken zijn we gefocust op stabiliteit, veiligheid, accuratesse, agility, behendigheid en snelheid. Voor elke situatie een geschikt model.

 

Met onze vaste multidisciplinaire teams, georganiseerd per applicatieketen, hebben we alle expertise in huis. Van dagelijks beheer tot en met kennis van (keten)monitoring en projecten. Allen toegewijd om in te grijpen waar en wanneer nodig en te innoveren voor morgen. Gefocust om problemen in de toekomst vóór te zijn. In control today, innovate for tomorrow.

 

HOOR HET VAN ONZE KLANTEN

Sinds 2012 ontwerpen, migreren, hosten en beheren wij verschillende complexe, missiekritische applicatieketens voor de Nederlandse Spoorwegen (NS). Lees hier hoe wij de NS ‘Nachtrust as a Service’ bieden en hoe zij de samenwerking ervaren.

Lees hoe 'Nachtrust as a Service' eruitziet voor NS.
KLIK HIER
Wat wij nog meer doen binnen het openbaar vervoer en andere sectoren lees je hieronder