Over ons

De combinatie van mens, organisatie en techniek

Conclusion Mission Critical benadert bedrijfskritische dienstverlening vanuit de drie-eenheid mens, organisatie en techniek. Zo kunnen wij elke dag waarmaken waarin wij geloven; Business Done Differently. En precies deze aanpak maakt voor onze opdrachtgevers het verschil.

 

MENS: MULTIDISCIPLINAIRE TEAMS

Conclusion Mission Critical heeft naast kennis van technologie ook ruime ervaring met de business waarin u actief bent en de processen die daarvoor nodig zijn. Onze collega’s zijn actief in multidisciplinaire teams. Zo zijn ze in staat om nieuwe trends en ontwikkelingen te ontdekken, nog voordat u ze ziet. Maar dat niet alleen. Ze zijn ook in staat deze kansen te vertalen in passende technologie voor uw business. Elk team is zorgvuldig samengesteld en volledig verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en beheren van uw IT-omgeving. Met volle overgave voor uw business.

 

ORGANISATIE: HET BIMODAL IT-MODEL VAN GARTNER

Om optimale beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid voor u te realiseren werkt Conclusion Mission Critical met een uniek beheermodel. Dat beheermodel is geïnspireerd op het Bimodal IT-model van Gartner. Een model dat twee separate coherente IT-beheermodellen onderscheidt. Eén gefocust op stabiliteit, veiligheid en accuratesse, de ander op ‘agility’, behendigheid en snelheid. Wij combineren deze modellen op geheel eigen wijze en bekijken voor elke situatie welk model het beste past. Business Done Differently dus.

 

TECHNIEK: ONTWERP, IMPLEMENTATIE EN BEHEER

Conclusion Mission Critical ontwerpt, implementeert en beheert hoogwaardige bedrijfskritische IT-omgevingen. Wij maken hiervoor gebruik van een unieke combinatie van A-label producten, open source niche spelers én eigen ontwikkelde software. Wij zijn altijd scherp op de laatste IT-trends en de vertaalslag hiervan naar uw business. 

Onze mensen

Professionals die uw nachtrust verzorgenMarc de Beer
Nachtrust as a Service! Met onze gepassioneerde medewerkers met vakmanschap en lef zorgen wij voor de nachtrust van onze klanten waardoor zij zich kunnen richten op hun core business.
Marc de Beer | Directeur
Sander Verberk
'Always on' is slechts het begin. 365 dagen per jaar, als één team, klaarstaan voor de business processen van onze klanten. Zodat zij zich kunnen richten op hun core business, hetgeen waar zij goed in zijn.
Sander Verberk | Customer Operations Manager
Peter Barendregt
De persoonlijk touch die wij als Conclusion aan de relatie met de klant toevoegen, vind ik van grote meerwaarde. Zo bereiken wij de kwaliteit waarvoor wij als één hecht team staan.
Peter Barendregt | Mission Critical Engineer
Jeroen Eck
Een telefoontje in de nacht is meestal onverwachts. As je dan direct de juiste informatie krijgt van een prettige collega, dan is de weg naar de oplossing een stuk sneller. Mission Critical doe je samen, met een lach.
Jeroen Eck | Mission Critical Engineer
Peter Odijk
Het maakt me trots om te zeggen dat wij verantwoordelijk zijn voor de reisinformatie, iedereen gaat wel eens met een trein op reis en maakt dan gebruik van onze systemen. Een onderdeel van dit team zijn, met deze verantwoordelijkheid, dat geeft een goed gevoel.
Peter Odijk | Procesmanager
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Nieuwsgierig geworden en wil je meer van ons weten?
Onze vacatures

Loop voorop in de nieuwste ontwikkeling