Over ons

De combinatie van mens, organisatie en techniek

Conclusion Mission Critical is dé IT-dienstverlener voor het ondersteunen van kritische processen van prominente organisaties in het hart van de maatschappij. Of het nu gaat om het 24x7 operationele beheer van bedrijfsapplicaties of de continue beschikbaarheid: wij nemen de verantwoordelijkheid voor de IT-omgeving waar beschikbaarheid, veiligheid en flexibiliteit van (levens)belang zijn. We ontwerpen. We implementeren. We beheren en innoveren. Zodat uw organisatie ook in de toekomst beschikbaar, wendbaar en weerbaar blijft. Oftewel: ‘In control today, innovate for tomorrow’.

 

Bij ons staat de drie-eenheid mens, organisatie en techniek centraal. Alleen op deze manier kunnen wij elke dag waarmaken waarin wij geloven; Business Done Differently. Precies deze aanpak maakt voor onze opdrachtgevers het verschil. 

 

MENS: MULTIDISCIPLINAIRE TEAMS

Met onze multidisciplinaire teams kennen wij de business processen van onze klant van binnen en buiten. Door onze kennis van technologie en de aansluiting op ontwikkelteams kunnen wij elk proces van de organisatie optimaal ondersteunen, én net dat stapje vooruitdenken. De ontwikkeling en operatie zitten bij ons gezamenlijk in één multidisciplinair team en zorgen daarmee mede voor de beschikbaarheid en wendbaarheid van uw kritische processen.

 

Dit betekent dat een multidisciplinair team verantwoordelijk is voor uw IT-omgeving en alle oplossingen zelf ontwerpt, implementeert en beheert. Zo wordt de impact al in een zeer vroeg stadium overzien en ontstaan er nieuwe werkperspectieven die leiden tot het verder verbeteren en optimaliseren van belangrijke processen. Deze kansen worden vertaald naar passende procesverbeteringen voor uw organisatie, altijd met de wetenschap dat deze op de onderliggende technologie geïmplementeerd kan worden.

 

DevSecOps

Onze multidisciplinaire teams werken op een DevSecOps manier om zo de Security Gap te overbruggen tussen Development en Operations voor wendbare, maar bovenal een weerbare levering van onze diensten en producten. Door security niet achteraf maar in het gehele proces erbij te betrekken, wordt vertraging voorkomen en optimaal gebruik gemaakt van de voordelen van DevSecOps en Agile development. Met onder andere als resultaat een kortere time-to-market, een goede feedbackloop en een hogere klanttevredenheid.

 

De verantwoordelijkheid van weerbaarheid ligt niet alleen bij de multidisciplinaire teams. Het is de verantwoordelijkheid van iedereen betrokken in de lifecycle van een IT-systeem; de klant, 3e partijen en onszelf. 

 

ORGANISATIE: ONS BEHEERMODEL

Optimale beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid vraagt om een uniek beheermodel. Daarom werken wij binnen onze organisatie met twee modellen die geïnspireerd zijn op het Bimodal IT-model van Gartner. Een model dat gefocust is op stabiliteit, veiligheid en accuratesse en een model dat zich richt op agility, behendigheid en snelheid. Deze modellen combineren wij voor elke klant weer anders, zodat onze multidiciplinaire teams voor elke situatie altijd de best mogelijke oplossing hebben. Business Done Differently.

 

24x7 Mission Critical Operations Center

Een belangrijk onderdeel van onze organisatie zijn onze vanuit Nederland opererende Mission Critical Operations Centers. Vanuit hier wordt de continuïteit van alle kritische diensten en processen gemonitord en beheerd zodat alle IT-systemen te allen tijde beschikbaar en weerbaar zijn. 

 

TECHNIEK: ONTWERP, IMPLEMENTATIE EN BEHEER

Wij ontwerpen, implementeren en beheren hoogwaardige kritische IT-omgevingen, zowel on-premise als in de cloud (private, public, hybrid). Dit doen we door middel van een unieke combinatie van A-label producten, open source spelers én eigen ontwikkelde software. Altijd scherp op de laatste IT-trends en in staat deze te vertalen naar uw organisatie.

Onze mensen

Professionals die uw nachtrust verzorgenMarc de Beer
Nachtrust as a Service! Met onze gepassioneerde medewerkers met vakmanschap en lef zorgen wij voor de nachtrust van onze klanten waardoor zij zich kunnen richten op hun core business.
Marc de Beer | Directeur
Sander Verberk
'Always on' is slechts het begin. 365 dagen per jaar, als één team, klaarstaan voor de business processen van onze klanten. Zodat zij zich kunnen richten op hun core business, hetgeen waar zij goed in zijn.
Sander Verberk | Unit Manager
Peter Barendregt
De persoonlijk touch die wij als Conclusion aan de relatie met de klant toevoegen, vind ik van grote meerwaarde. Zo bereiken wij de kwaliteit waarvoor wij als één hecht team staan.
Peter Barendregt | Mission Critical Engineer
Jeroen Eck
Een telefoontje in de nacht is meestal onverwachts. As je dan direct de juiste informatie krijgt van een prettige collega, dan is de weg naar de oplossing een stuk sneller. Mission Critical doe je samen, met een lach.
Jeroen Eck | Mission Critical Engineer
Peter Odijk
Het maakt me trots om te zeggen dat wij verantwoordelijk zijn voor de reisinformatie, iedereen gaat wel eens met een trein op reis en maakt dan gebruik van onze systemen. Een onderdeel van dit team zijn, met deze verantwoordelijkheid, dat geeft een goed gevoel.
Peter Odijk | Procesmanager
Meer weten over onze diensten?
Kritische IT-systemen 24x7 beschikbaar, wendbaar en weerbaar
Onze vacatures

Loop voorop in de nieuwste ontwikkeling