13-05-2020 / Persbericht /

Ennatuurlijk kiest Conclusion Mission Critical voor vernieuwen OT-landschap

24/7 beschikbaarheid en hogere veiligheid dankzij centraal geïntegreerde omgeving

Utrecht, 13 mei 2020 – Het Nederlandse warmtebedrijf Ennatuurlijk heeft Conclusion Mission Critical geselecteerd als ketenregie- en infrapartner voor het vernieuwen en beheren van het operationele technologie (OT) landschap. Met de digitale ondertekening van het contract start vandaag de landelijke uitrol van 5 naar 400 locaties. De vernieuwing maakt de OT van het warmtebedrijf flexibel, betrouwbaar en toekomstbestendig, zodat Ennatuurlijk continue levering van warmte kan blijven garanderen in een voortdurend veranderende markt.

 

Van PoC naar één centraal geïntegreerd OT-landschap

Na een succesvol Proof of Concept vond het warmtebedrijf in Conclusion Mission Critical de hosting- en beheerpartner die het zocht om samen met partners het complexe OT-landschap te hervormen naar één centraal geïntegreerde omgeving. Conclusion Mission Critical ontzorgt door Ennatuurlijk te voorzien van een secure access-omgeving, zodat medewerkers altijd en overal veilig toegang hebben tot de OT-omgeving. Dankzij onder andere Single Sign-On, security monitoring en monitoring van servers, applicaties en end-to-end connections, en 24/7 beheer en ketenregie over de andere partners van Ennatuurlijk, nemen zowel het gebruiksgemak als de veiligheid van de omgeving toe. Downtime is geen optie, gezien de gigantische impact die dit zou hebben op duizenden bedrijven en huishoudens. Dankzij de hervorming van het OT-landschap is Ennatuurlijk klaar voor de toekomst.

Carel van de Geijn, programmamanager bij Ennatuurlijk: “De Proof of Concept heeft ons ervan overtuigd te kiezen voor Conclusion Mission Critical. Ze helpen ons om het OT-beheer naar een hoger niveau te tillen, waardoor wij de kennis en capaciteit zelf niet in huis hoeven te halen. Als ketenregisseur gaat Conclusion Mission Critical ons volledig ontzorgen. We kijken uit naar een mooie samenwerking!”

“De samenwerking met Ennatuurlijk past perfect bij onze missiekritische dienstverlening in het hart van de maatschappij”, vertelt Marc de Beer, directeur van Conclusion Mission Critical. “Wij zijn trots op de keuze van Ennatuurlijk voor Conclusion Mission Critical en we zijn blij dat we elkaar zowel op cultureel als inhoudelijk vlak hebben gevonden. Door Nachtrust as a Service te bieden, ontzorgen we Ennatuurlijk volledig Hiermee waarborgen we de continuïteit van hun operationele technologie 24/7, met de daarbij noodzakelijke wendbaar- en weerbaarheid.” Met deze samenwerking bevestigen we onze positie als dé missiekritische dienstverlener van Nederland.”

Onze expertise
24/7 beschikbaar, wendbaar en weerbaar.
Marc de Beer
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Marc de Beer +31 (0)6 53 30 02 81